Εκτύπωση
Ιουλ
03

Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας: «Σπήλαια και υπόγεια ζωή στο Δήμο Καλαβρύτων

Το πρόγραμμα LIFE GRECABAT (https://www.lifegrecabat.eu/el) ο Δήμος Καλαβρύτων, η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. Σπηλαίου Λιμνών Καστριών, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού – Γεωπάρκο Χελμού Βοραϊκού και το ΚΠΕ Κλειτορίας – Ακράτας σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας μα θέμα: «Σπήλαια και υπόγεια ζωή στο Δήμο Καλαβρύτων: Προς μία ολοκληρωμένη προστασία και διαχείριση» που θα πραγματοποιηθεί στις 08 Ιουλίου 2020 στο Σπηλαίο των Λιμνών Καστριών (από τις 10:30 έως τις 14:30).

Η συνάντηση εργασίας αποσκοπεί στην ενημέρωση και συζήτηση μεταξύ των επιμέρους ειδικών εμπλεκομένων φορέων με τη διαχείριση των σπηλαίων στην περιοχή αλλά και περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση για τα σπήλαια και τη σπηλαιόβια ζωή και αποτελεί την τρίτη συνάντηση μίας σειράς συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε 15 πόλεις της Ελλάδας.

θα είναι χαρά και τιμή μας να σας συναντήσουμε και να έχουμε μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για τη διατήρηση αυτών των - πρακτικά άγνωστων στους πολλούς - οικοσυστημάτων και ειδών της ελληνικής φύσης.

Πρόσκληση Συνάντησης Εργασίας LIFE GRECABAT 08 Ιουλίου 2020bbb

Αφίσα Συνάντησης Εργασίας LIFE GRECABAT 08 Ιουλίου 2020bbb


 


ypourgeio