Εκτύπωση
Απρ
23

Συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων.

Στο πλαίσιο των δράσεων περιβαλλοντικής ενημέρωσης που υλοποιεί, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε με περίπτερο ενημέρωσης στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων στις 10 & 11 Απριλίου 2014, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχολεία από όλη την Ελλάδα και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από το προσωπικό του Φ.Δ. και μέσω της διανομής ενημερωτικού υλικού για τον φυσικό πλούτο της περιοχής, για τον σκοπό και στόχο προστασίας του Εθνικού Πάρκου Χελμού – Βουραϊκού, καθώς και για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής. Από το Φορέα Διαχείρισης συμμετείχαν ο Νικόλαος Τοπουζίδης (Γεωλόγος) και οι Ειδικοί Δασικής Προστασίας Γεώργιος Παπαγεωργίου, Μαρία Κουλούκη και Χρήστος Ζέρβας.

Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις και η διεξαγωγή προγραμμάτων περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού αποτελεί προτεραιότητα του Φορέα Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί μέσω της στήριξης ανάλογων μελλοντικών δράσεων.

DSC 2258

DSC 2258

ypourgeio